NATURWAY LA COSMOBEUTY 2018

VA ASTEPTAM ALATURI DE LIDERII PIETEI BEAUTY LA COSMOBEAUTY- EDITIA ANIVERSARA DE 10 ANI – 8-11 MARTIE 2018.

Cosmobeauty inseamna Companii de Top, Influenceri ai domeniului, Oportunitati de Afaceri, Know-How, Educatie, Formare Profesionala si Competitie.

Cosmobeauty este cea mai mare si relevanta Expozitie Beauty a Primaverii: sute de Profesionisti si Firmele lideri de piata in acest domeniu participa an de an la aceasta expozitie, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si rezonanta in industria Beauty din Romania.

In 2018, timp de 4 zile (de pe 8 pana pe 11 martie, inclusiv) vom sarbatori 10 Ani de Cosmobeauty, iar in cadrul Galei Aniversare Cosmobeauty 10 ani, pe cei care au facut si fac performanta in acest domeniu, “Vocile” importante vor fi premiate cu Trofeele Cosmobeauty.

DESPRE ORGANIZATORI

Rouge Media/Isabela Vasile este Fondator si Organizator consacrat de evenimente profesionale in domeniul Beauty, Spa&Wellness si Medical Estetic in Romania. Antreprenor si specialist in Comunicare&PR cu o experienta de peste 16 ani in organizarea de expozitii si congrese, a creat cu pasiune si entuziasm expozitia Cosmobeauty – un eveniment care are deja o traditie de 10 ani si ii poarta amprenta, alaturi de celelalte doua noi proiecte ale sale care se bucura de sustinere si de un succes incontestabil: Termalia- International Business&Networking Spa&Turism medical Event si Beauty Focus Oradea – expozitie profesionala beauty dezvoltata in si pentru zona de vest a Romaniei.

Portofoliul detinut de Rouge Media s-a imbogatit cu cele mai apreciate si respectate nume din domeniul beauty, wellness, medical, luxury design, iar Rouge Media si-a consolidat reputatia alaturi de cei peste 200 de clienti ai sai.

Absolventa a Universitatii Bucuresti – Isabela Vasile are un parcurs educational care cuprinde un masterat si o serie de cursuri post universitare si traininguri in Antropologie, Management Organizational, Comunicare si Managementul Resurselor Umane

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

COSUL MEU
//
Coșul tău este momentan gol.
0
//