Despre noi – Naturway

Despre noi

Naturway

Magazin online de 

COSMETICE BIO

NatureWay a luat nastere din pasiunea noastra pentru cosmeticele BIO si pentru produsele naturale de igiena personala si din respectul fata de mediul inconjurator.

Importam si comercializam linia de produse BIO – Amelie, produse in Italia. Toate produsele sunt fara: silicon, parabeni, SLES, SLS, saruri, petrolati, uleiuri minerale.

Produsele Amelie contin uleiuri vegetale, unt vegetal, ceruri naturale si activi de origine vegetale. Fiecare produs are inducat pe ambalaj procentul de ingrediente de origine naturala – procent care in functie de produs este intre 97% si 99%.

Avem grija de mediu: ambalajele produselelor noastre sunt ECOFRIENDLY – biodegradabile, fiind fabricate din trestie de zahar.

Sunt o visătoare pasionată de produsele BIO, atât de cele de îngrijire personală, cât și de cele cosmetice și alimentare. Iubesc călătoriile în natură și sunt gata de plecare în orice moment. Sper să îndrăgiți blog-ul Naturway și aștept sugestii de la voi cu privire la subiectele despre care v-ar plăcea să citiți!

Am descoperit brand-ul Amelie într-una din călătoriile mele în Italia și pot spune că m-am indrăgostit. Nu am rezistat și m-am hotărât să aduc aceste produse și in Romania…așa a luat naștere site-ul Naturway. Sunt sigură că Amelie vă va cuceri și pe voi!