DESPRE NOI

MAGAZIN ONLINE DE PRODUSE PENTRU SĂNĂTATE CU CBD

NATURWAY este un magazin online care s-a nascut din dorinta de a avea o viata mai sanatoasa, mai plina de energie, mai aproape de natura. NATURWAY ofera o gama variata de produse naturale si Bio certificate la nivel european, de la suplimente si vitamine, la produse cosmetice si de ingrijire personala.
Filosofia noastra este sa promovam ingredientele minunate oferite de Natura: uleiuri extrase la rece, extracte din flori și plante, uleiuri esentiale bogate in substante active, evitand pe cat posibil prezenta componentelor sintetice.
Ne dorim sa iti intelegem nevoile si sa te vedem zambind!

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

In urma cu 6 luni, dupa ce Dravet ne lovise iar, am decis sa incepem uleiul bio Cannabis de la NATURWAY. Si da… nu e ieftin. Insa nu pot sa va zic decat….merita fiecare banut pentru ca binele…nu are pret. Iar norocul e ca uleiul bio Cannabis vine la pachet cu Mihai Bogdan Ionita, adica cel mai empatic, uman si bun consultant pe care l-as fi putut avea. NATURWAY, ma plec in fata voastra si va multumesc cu toata inima mea pentru ca Davis e bine. Si zambeste. Iar voi sunteti cei mai importanti suporteri ai binelui lui si nu il lasati fara tratament, orice ar fi.

ADELE

“Mulțumesc NATURWAY pentru minunatele produse și mulțumesc domnului Bogdan pentru îndrumare! Folosesc uleiul de canabis de aproximativ o luna jumătate pentru fetita mea ce are un sindrom genetic iar rezultatele sunt rapide și uimitoare pe partea cognitiva dar și motorie. Pentru ca deja am prins încredere am comandat mamei arthrocann și varican care la fel sunt efectiv miraculoase pentru ca după doua zile de administrare mama mea nu numai ca se da jos din pat fără sa se tina de nimic dar urca și scări, durerile acelea crunte de articulații au dispărut. Mulțumesc mult încă o data și voi reveni cu un comentariu despre cosmetice pentru ca îmi doresc sa le încerc.

GABRIELA
COSUL MEU
//
Coșul tău este momentan gol.
0
//