TE INVITAM DUMINICA, 24 SEPTEMBRIE, LA “V FOR VERDE LOCAL MARKET”

Duminica, 24 septembrie, incepand cu ora 12, va avea loc pentru cea de-a 4-a si ultima editie din acest an de V for Verde Local Market intr-un spatiu prietenos si central, in Spatiul M60.

Alaturi de Naturway-Amelie va participa la targ Blue Lily, producator de cosmetice din ulei de cocos dar si fermieri si producatori locali, cu bunatati produse responsabil care sa ne bucure prin prospetime:

???? Legumele si fructele de la Nasul Roșu, care a pregatit ladite intregi de produse proaspat culese de la ferma. Iar pentru a umple camara gaseti conserve de zacusca, legume la borcan, gemuri. Numai bunatati.

???? Paine artizanala cu maia de la Demetra Organic Bakery. Cu seminte, cu masline sau simple, doar din faina, apa si sare, toate organice.

???? Multe sortimente de ceai aduse de Tashi: alb, alb aromat, ceai verde, ceai negru, oolong, gusturi autentice din Japonia, China sau India. Pentru o experienta completa iti alegi si accesoriile pentru servirea lor.

???? Fagurele Cu Miere de salcam, de rapita, de balta sau de mana. Gasim multe sortimente aduse de albinele harnice din stupinele aflate in Parcul Natural Comana si zona Dobrogei.

???? Ulei de floarea soarelui, presat la rece si certificat bio de la Bioloi. Pentru a obtine 100 ml de ulei sunt strivite 500 gr seminte de floarea soarelui crescute organic doar cu apa si soare.

????Microplante: mazare, ridiche sau broccoli de la Microgreens Romania. De adaugat la meniu pentru un gust delicios si multe proprietati nutritive.

???? Mediteranea Gourmet cu ulei de masline, produse fara gluten, condimente, otet balsamic, suplimente, dar si o gama de cosmetice bio. Toate alese pe spranceana, produse de origine protejata si organice.

Un mix atent de produse alimentare slow food, produse naturiste, condimente si mirodenii, multe legume&fructe, dar si cosmetice bio cu care sa ne rasfatam.

Intrarea Libera
Duminica: 12.00 – 19.00

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

COSUL MEU
//
Coșul tău este momentan gol.
0
//