Igiena Orala – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Igiena Orala

Produse Igiena Orala

BIO-Natural, Complete Care, Pro-Care, Pro Whitening, Kids 2-6 ani, Junior 6+

Periute electrice si irigatoare bucale

- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei

Irigator oral alimentat cu baterii

Extrem de comod, poate fi extins telescopic până la 14 cm

Funcţionare pe baterii – fără alimentator incomod

Unitatea necesită 2 trepte de intensitate jet de apă

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 20 (minute)

- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei
- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei

Irigator oral reîncărcabil

Extrem de util, poate fi prelungit în mod telescopic până la 14 cm

2 niveluri de intensitate a jetului de apă

Frecvenţă pompare: 1 500 de impulsuri pe minut

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 15 (minute)

- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei
- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei

Irigator oral reîncărcabil cu mod INTERDENTAL (INTERDENTAL) recent dezvoltat, ideal pentru curăţare între dinţi.

Cele 3 efecte ale curăţării cu jet de apă
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă cu intrare de aer poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor. Un irigator contribuie la sănătatea gingiilor după o utilizare timp de două săptămâni*. * În conformitate cu un studiu clinic efectuat de către Departamentul de parodontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.

Jetul puternic de apă forţează eliminarea bacteriilor şi a resturilor de alimente din cavităţile în care periuţele nu pot ajunge
Tehnologia de pompare a apei, originală de la Panasonic, generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăţă eficient locurile în care periuţele nu pot ajunge, cum ar fi între dinţi şi în jurul punţilor, al aparatelor şi al coroanelor dentare. Un jet puternic de apă elimină resturile de alimente din gura dvs.

Modul INTERDENTAL (INTERDENTAL) reduce la minimum cantitatea de apă risipită atunci când duza este deplasată
În modul INTERDENTAL (INTERDENTAL), fluxul de apă este intermitent, astfel că risipa de apă din rezervor este minimă atunci când deplasaţi duza. Comparativ cu modul JET (JET), acesta asigură o curăţare eficientă utilizând aproximativ 1/4 din cantitatea de apă. Durata de curăţare este de aprox. 4 ori mai lungă decât în cazul unui model convenţional* * Comparativ cu modelul EW1211

Elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungi parodontale delicate
Elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză, cu un flux de apă puternic, dar blând. Selectaţi modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a direcţiona direct spre pungile parodontale un flux de apă blând care conţine bule fine de aer.

Două moduri AIR IN (INTRARE AER) pentru o curăţare a pungilor parodontale care este mai blândă cu gingiile
Tehnologia de control al fluxului de apă, originală de la Panasonic, amestecă bule fine de aer cu apă pentru a genera un jet moderat de apă cu o presiune de aprox. 390 kPa. De asemenea, modul AIR IN (INTRARE AER) are două setări de putere, una asigurând un jet fin de apă cu o presiune de aprox. 200 kPa.

Eliminare a tartrului*¹ de aproximativ 4 ori mai eficientă decât prin simpla gargară
Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru*¹ din pungile parodontale decât prin simpla gargară. *¹ Tartru care se găseşte în pungi parodontale *² Dinţi periaţi înainte de testare

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Utilizaţi modul AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATĂ)) pentru îngrijirea gingiilor. Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei
- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei

Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

5 tipuri de îngrijire dentară cu jet de apă
Irigatorul Panasonic forțează eliminarea resturilor alimentare rămase între dinți cu ajutorul unui jet de apă și elimină prin spălare tartrul care se găsește în pungile parodontale. Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare tartrul și de pe suprafața dinților și poate fi utilizat pentru stimularea reconfortantă a gingiilor.

Curățare interdentară
Un jet de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete forțează eliminarea resturilor alimentare din spațiile interdentare.

Curățare a pungilor parodontale
Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete elimină bacteriile din pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

Îngrijire a gingiilor
Jetul de apă stimulează cu blândețe gingiile cu aprox. 1 600 de impulsuri pe minut*1. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Îngrijire cu aparat ortodontic
Jetul de apă elimină prin spălare resturile alimentare din locurile dificil de periat, cum ar fi punțile dentare sau spațiile dintre dinți.

Curățare a suprafeței dinților
Un jet de apă mai puternic cu tehnologie cu ultrasunete permite eliminarea tartrului acumulat pe suprafața dinților. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Tehnologie cu ultrasunete
Undele de șoc generate de spargerea bulelor de aer amplifică puterea de curățare. Aceasta permite eliminarea unei cantități mai mari de resturi alimentare dintre dinți, chiar și la același nivel de presiune a apei.

- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei

Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete curăţă pungile parodontale.

Tehnologie cu ultrasunete
Unda de şoc generată de tehnologia cu ultrasunete amplifică puterea de curăţare. Ajută la eliminarea unei cantităţi mai mari de resturi de alimente de pe dinţi şi din pungile interdentale, chiar şi la acelaşi nivel de presiune a apei.

Cele 3 beneficii ale jetului de apă cu tehnologie cu ultrasunete
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă cu tehnologie cu ultrasunete şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor.

Jetul puternic de apă elimină resturile de alimente
Dispune de o pompă puternică pentru a asigura o presiune ridicată a apei. Elimină bacteriile şi resturile de alimente dintre dinţi cu ajutorul unui jet puternic de apă cu ultrasunete.

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

Mâner magnetic
Adâncitură pentru mânerul magnetic, suport de cablu pentru depozitare uşoară. Atunci când se depozitează, fundul mânerului nu atinge nimic, astfel că rămâne curat. Rezervorul de apă de dimensiuni mari asigură un timp suficient de spălare cu jet de apă. Rezervorul este lavabil în maşina de spălat vase
Priza dublă pentru cablul de alimentare vă permite să scoateţi convenabil cablul atât din partea dreaptă, cât şi din partea stângă. Produsul este livrat împreună cu un suport de duze util, care vă permite să depozitaţi duzele în poziţie verticală.

Doar rezervorul. Celelalte componente ale produsului nu sunt adecvate pentru spălare în maşina de spălat vase.

- 47%

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA, PANASONIC, EW1031

105,59 lei199,99 lei
- 47%

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA, PANASONIC, EW1031

105,59 lei199,99 lei

Caracteristici principale ale periuţei Panasonic EW1031 – pur şi simplu eficientă, pur şi simplu practică!

Periuţă de dinţi electrică cu înaltă tehnologie sonică
Utilizarea unei periuţe de dinţi pentru curăţarea dinţilor este o problemă personală. Tehnicile de periaj, mişcările, presiunea şi frecvenţa de periaj a capului pot să difere în funcţie de abilităţi şi de rezistenţă. Rezultatul? Chiar şi în cazul unei igiene regulate, este posibil ca dinţii să nu fie periaţi suficient de mult timp sau cu o presiune corespunzătoare dacă se utilizează o tehnică incorectă. DentaCare Sonodent EW1031 este o periuţă de dinţi cu cea mai recentă tehnologie sonică pentru asigurarea celei mai bune igiene orale. În acelaşi timp, ajută la îngrijirea gingiilor. În mod automat. Periuţa EW 1031 asigură o putere de curăţare intensă la un preţ incredibil de accesibil. Tartrul este eliminat complet graţie celor 26 000 de vibraţii pe minut. Graţie periuţei complementare speciale cu micro-periuţe foarte fine, periuţa de dinţi cu vibraţii sonice poate pătrunde chiar şi în acele locuri în care vechea dvs. periuţă nu reuşea, fiind blândă cu gingiile dvs.

Cu 26.000 de mişcări pe minut, tartrul este eliminat complet şi în întregime. Periuţa complementară poate pătrunde în spaţiile dintre dinţi. Este garantată o îngrijire dentară eficientă. Periuţa EW 1031 poate fi clătită în mod complet. Este uşor de curăţat de sus până jos. Reziduurile de pastă de dinţi şi depunerile de calcar nu mai reprezintă o problemă. Graţie staţiei de încărcare fără contact, deteriorarea provocată de umezeală şi apă rămâne o amintire. Periuţa de dinţi electrică este complet sigură.

Cap şi periuţă de dinţi, toate ale dvs
Culori individuale: Periuţa EW 1031 este disponibilă în albastru, argintiu şi roz. Periuţa dvs. de dinţi cu vibraţii sonice este acum o vedetă în baia dvs. Alegeţi accente atractive care vă reflectă personalitatea. Sunteţi două persoane care doresc să utilizeze periuţa? Graţie suportului de periuţă, două periuţe de dinţi sunt întotdeauna la îndemână. Suportul este compact şi este integrat în staţia de încărcare. Toate periuţele Dentacare pot fi fixate pe modelul EW1031. Nu toţi dinţii sunt drepţi şi cavităţile dintre dinţi diferă de la o gură la alta. Alegeţi periuţa adecvată pentru o igienă orală complet personalizată.

Paste de dinti copii

- 25%

Pasta de dinti Junior 6+ ani, Dentissimo Swiss BioDent, 50 ml

14,76 lei19,68 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

Pasta de dinți a fost creată special pentru dinții copiilor și este formulată din ingrediente naturale. Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o placere și obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. Pasta de dinți previne cariile, întărește și revitalizează smalțul dintelui. Datorită prezenței fluorului, a calciului și a vitaminelor, acesta întărește dinții și protejează țesutul gingival sensibil. Aroma plăcută a pastei de dinți ajută copilul să urmeze igiena orală zilnică. Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

FĂRĂ PARABENI, SLS – SULFAT LAURIL SODIU ȘI ALERGENI!

Pastele de dinti nu conțin îndulcitori artificiali, arome, coloranți, vopseluri, fixatoare.

- 25%

Pasta de dinti Kids 2-6 ani, Dentissimo Swiss BioDent, 50 ml

14,76 lei19,68 lei

FĂRĂ FLUOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

Pasta de dinți a fost creată special pentru dinții copiilor și este formulată din ingrediente naturale. Gustul natural plăcut al caramelului este blând precum sărutul mamei și transformă periajul dinților într-o placere. Obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. Pasta de dinți previne cariile, întărește și revitalizează smalțul dintelui. Datorită prezenței calciului și a vitaminelor, acesta întărește dinții și protejează țesutul gingival sensibil. Aroma plăcută de caramel a pastei de dinți ajută copilul dumneavoastră să urmeze igiena orală zilnică. Pasta de dinți pentru copii nu ajută numai la prevenirea cariilor, ci și la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

FĂRĂ PARABENI, SLS – SULFAT LAURIL SODIU ȘI ALERGENI!

Pastele de dinti nu conțin îndulcitori artificiali, arome, coloranți, vopseluri, fixatoare.

Non-toxic, inofensiv când este înghițit.

Paste de dinti adulti

- 25%

Pasta de dinti BIO-Natural with Herbs, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

21,79 lei29,05 lei

FĂRĂ FLUOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Noua pastă de dinți BIO-naturală DENTISSIMO conține peste 9 componente active biologice, o combinație de 6 extracte de plante și uleiuri. Pasta de dinți protejează împotriva cariilor, previne inflamarea gingiilor, restabilește culoarea albă naturală a smalțului, asigură o senzație plăcută de respirație proaspătă, întărește structura cristalină a dinților prin mineralizare, stimulează regenerarea celulelor, revitalizarea gingiilor.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

POATE FI UTILIZAT DE COPII ȘI FEMEI ÎNSĂRCINATE.

- 25%

Pasta de dinti Complete Care, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

20,39 lei27,18 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

9 în 1

ÎNGRIJIRE EFICIENTĂ ȘI DELICATĂ

 

 • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA APARIȚIEI CARIILOR
 • ÎNTĂREȘTE STRUCTURA SMALȚULUI
 • ÎNDEPĂRTEAZĂ PLACA BACTERIANĂ
 • REFACE ALBUL NATURAL AL DINTELUI
 • PREVINE FORMAREA TARTRULUI
 • REDUCE SENSIBILITATEA DENTARĂ
 • HRĂNEȘTE ȚESUTUL GINGIVAL
 • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA BACTERIILOR
 • ÎMPROSPĂTEAZĂ RESPIRAȚIA

 

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti EXTRA-Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

29,52 lei39,36 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO CU CĂRBUNE ACTIVAT ÎMPOTRIVA TARTRULUI. 

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

IDEALĂ PENTRU FUMĂTORI, CONSUMATORI DE CEAI ȘI CAFEA.

Utilizare: spălați dinții de trei ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti PRO-Care Teeth&Gums, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

20,39 lei27,18 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

Principala pastă de dinți naturala DENTISSIMO care protejează dinții și gingiile. Împiedică formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei, tratează în mod eficient sângerarea gingiilor, stimulează regenerarea celulelor, revitalizarea gingiilor. Formula conține 9 ingrediente bioactive, extracte de plante și uleiuri. Principiul biomimetic al pastei de dinți este proiectat de natură, dezvoltat de știință.

POATE FI UTILIZATĂ PENTRU IGIENA POSTCHIRURGICALĂ, IMPLANTURI ȘI PROTEZE.

Cum se utilizează: curățați dinții de două ori pe zi. După curățare, vă rugăm să clătiți gura cu apă. Nu inghițiți!

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti PRO-Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

21,08 lei28,11 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

9 în 1

ALBIRE EFICIENTĂ ȘI DELICATĂ

 

 • REFACE ALBUL NATURAL AL DINTELUI
 • ÎNDEPĂRTEAZĂ PLACA BACTERIANĂ
 • PREVINE FORMAREA TARTRULUI
 • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA APARIȚIEI CARIILOR
 • ÎNTĂREȘTE STRUCTURA CRISTALINĂ A SMALȚULUI
 • REDUCE SENSIBILITATEA DENTARĂ
 • HRĂNEȘTE ȚESUTUL GINGIVAL
 • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA BACTERIILOR
 • ÎMPROSPĂTEAZĂ RESPIRAȚIA

 

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti-gel Advanced Whitening GOLD, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

29,52 lei39,36 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO STRĂLUCIRE EXCLUSIVĂ CU PARTICULE DE AUR

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

FORMULĂ INOVATIVĂ GOLD PENTRU STRĂLUCIRE, ALBIRE ȘI CURĂȚARE.

Utilizare: spălați dinții de trei ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti-gel Pregnant Lady&Young Mum, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

26,01 lei34,68 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO ÎNGRIJIREA TA ȘI A BEBELUȘULUI TĂU

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

IDEALĂ PENTRU PERIOADA DE SARCINĂ ȘI ALĂPTARE.

9în1

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA CARIILOR;

ÎNTĂREȘTE ȘI REMINERALIZEAZĂ STRUCTURA SMALȚULUI;

PENTRU O SARCINĂ NORMALĂ;

GUSTUL PLĂCUT REDUCE SENZAȚIA DE GREAȚĂ;

REDUCE SENSIBILITATEA DINȚILOR ȘI A GINGIILOR;

ÎNDEPĂRTEAZĂ PLACA;

PREVINE INFLAMAREA GINGIILOR;

MENȚINE SĂNĂTATEA MICROFLOREI CAVITĂȚII ORALE;

RESPIRAȚIE PROASPĂTĂ.

Utilizare: spălați dinții de doua ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti-gel Vegan cu Vitamina B12, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

26,01 lei34,68 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO PENTRU PROTECȚIA TA ȘI A PLANETEI

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

IDEALĂ PENTRU DIETA VEGANĂ – CU VITAMINA B12.

9în1

ACȚIUNE ANTIBACTERIANĂ;

SUSȚINE PROCESELE NATURALE;

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA CARIILOR;

ÎNDEPĂRTEAZĂ PLACA;

ÎNTĂREȘTE GINGIILE;

REDUCE SENSIBILITATEA DINȚILOR ȘI A GINGIILOR;

PREVINE DURERILE DE DINȚI;

AJUTĂ ÎN PROCESUL DE VINDECARE;

RESPIRAȚIE PROASPĂTĂ.

Utilizare: spălați dinții de doua ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

Periute de dinti copii

- 25%

Periuta de dinti Junior 6+ (Green), Dentissimo Swiss BioDent

15,46 lei20,61 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Capul compact este ideal pentru arcul dentar al copilului.

 

Componente și eficiență:

 • Perii medii au vârful rotunjit pentru o acțiune anti-placă;
 • Protejează smalțul dentar și gingiile;
 • Previne placa și cariile;
 • Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare este proiectat pentru un periaj stabil și controlat;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%

Periuta de dinti Junior 6+ (Orange), Dentissimo Swiss BioDent

15,46 lei20,61 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Capul compact este ideal pentru arcul dentar al copilului.

 

Componente și eficiență:

 • Perii medii au vârful rotunjit pentru o acțiune anti-placă;
 • Protejează smalțul dentar și gingiile;
 • Previne placa și cariile;
 • Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare este proiectat pentru un periaj stabil și controlat;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%

Periuta de dinti Kids 2-6 ani (Light Blue), Dentissimo Swiss BioDent

16,87 lei22,49 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Capul mic este conceput pentru morfologia gurii copilului.

 

Componente și eficiență:

 • Părul moale pentru înlăturarea plăcii fără iritarea dinților și a gingiilor;
 • Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare;
 • Conceput pentru un periaj stabil și controlat;
 • Ventuza vă permite să atașați periuța pe diverse suprafețe în baie;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%

Periuta de dinti Kids 2-6 ani (Pink), Dentissimo Swiss BioDent

16,87 lei22,49 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Capul mic este conceput pentru morfologia gurii copilului.

 

Componente și eficiență:

 • Părul moale pentru înlăturarea plăcii fără iritarea dinților și a gingiilor;
 • Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare;
 • Conceput pentru un periaj stabil și controlat;
 • Ventuza vă permite să atașați periuța pe diverse suprafețe în baie;
 • Capac igienic pentru capul periuței.

Periute de dinti adulti

- 25%

Periuta de dinti Hard (Anthracite), Dentissimo Swiss BioDent

16,87 lei22,49 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Păr cu textură dură/ aspră în formă semisferică pentru controlul/ eliminarea tartrului, fără afectarea smalțului și a gingiilor;

 

Componente și eficiență:

 • Perii tăiați în formă de semisferă permit firelor mai lungi din rândurile centrale să pătrundă exact sub linia gingiei, în timp ce perii mai scurți periază suprafața dinților;
 • Mâner ergonomic;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%
- 25%

Periuta de dinti Hard Silver, Dentissimo Swiss BioDent

29,99 lei39,99 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Perii duri rotunjiți la capăt ajută în lupta împotriva tartrului fără a zgâria smalțul dinților, menținând dinții și gingiile sănătoase;
 • Perii duri de tip Tynex, cu o capacitate superioară de curățare a plăcii bacteriene, nu afectează smalțul dinților și gingiile.

 

Componente și eficiență:

 • Mânerul ergonomic este proiectat pentru o utilizare ușoară și corectă a periei de dinți.
 • Cutia de plastic poate fi folosită ca o cutie portabilă pentru igiena corectă a periuței de dinți.
- 25%
- 25%

Periuta de dinti Medium (Lilac), Dentissimo Swiss BioDent

16,87 lei22,49 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Păr cu textură medie în formă semisferică pentru o acțiune eficientă anti-placă;
 • Protejează smalțul dentar și gingiile.

 

Componente și eficiență:

 • Perii tăiați în formă de semisferă permit firelor mai lungi din rândurile centrale să pătrundă delicat sub linia gingiei, în timp ce perii mai scurți periază suprafața dinților;
 • Mâner ergonomic;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%
- 25%

Periuta de dinti Medium (Pink), Dentissimo Swiss BioDent

16,87 lei22,49 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Păr cu textură medie în formă semisferică pentru o acțiune eficientă anti-placă;
 • Protejează smalțul dentar și gingiile.

 

Componente și eficiență:

 • Perii tăiați în formă de semisferă permit firelor mai lungi din rândurile centrale să pătrundă delicat sub linia gingiei, în timp ce perii mai scurți periază suprafața dinților;
 • Mâner ergonomic;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%
- 25%

Periuta de dinti Medium Gold, Dentissimo Swiss BioDent

29,99 lei39,99 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Perii medii rotunjiti ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și la menținerea sănătătii dinților și a gingiilor;
 • Perii medii de tip Tynex, cu transluciditate și aspect strălucitor, au capacitate superioară de curățare și nu afectează smalțul dinților.

 

Componente și eficiență:

 • Mânerul ergonomic este proiectat pentru o utilizare ușoară și corectă a periei de dinți.
 • Cutia de plastic poate fi folosită ca o cutie portabilă pentru igiena corectă a periuței de dinți.
- 25%

Periuta de dinti Parodontal (Light Green), Dentissimo Swiss BioDent

17,57 lei23,43 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Părul microfin masează delicat gingiile iritate de-a lungul arcului gingival;
 • Asigură curățarea eficientă a suprafețelor interdentare.

 

Componente și eficiență:

 • Ideală pentru curățare post-chirurgicală, afecțiuni gingivale și cavitate orală iritată;
 • Mâner ergonomic;
 • Capac igienic pentru capul periuței.
- 25%

Periuta de dinti Sensitive (Light Green), Dentissimo Swiss BioDent

17,57 lei23,43 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Utilizare:

 • Păr microfin pe partea exterioară pentru curățarea eficientă a suprafețelor interdentare;
 • Masaj delicat al gingiilor.

 

Componente și eficiență:

 • Păr bine structurat în partea interioară pentru curățarea/ eliminarea eficientă a plăcii bacteriene fără afectarea smalțului dentar;
 • Mâner ergonomic;
 • Capac igienic pentru capul periuței.

Produse pentru albirea dintilor

- 25%

Apa de gura Advanced Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

36,75 lei49,00 lei

FORMULA INOVATIVA REGERA-PRO PENTRU ALBIREA DINTILOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVETIENI

Apa de gură DENTISSIMO® GOLD pentru un zambet sanatos si stralucitor. Proiectata special pentru albirea dintilor in mod natural. Formula unica care contine extracte naturale din plante: Cetraria Islandica, Usnea Barbata, Geranium Maculatum, Leuconostoc si Geraniol ofera protectie impotriva bacteriilor, inhiba acumularea placii. Va bucurati de un sentiment placut de respiratie proaspata si un zambet stralucitor.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 12 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICA

- 25%

Pasta de dinti EXTRA-Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

29,52 lei39,36 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO CU CĂRBUNE ACTIVAT ÎMPOTRIVA TARTRULUI. 

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

IDEALĂ PENTRU FUMĂTORI, CONSUMATORI DE CEAI ȘI CAFEA.

Utilizare: spălați dinții de trei ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti-gel Advanced Whitening GOLD, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

29,52 lei39,36 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO STRĂLUCIRE EXCLUSIVĂ CU PARTICULE DE AUR

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

FORMULĂ INOVATIVĂ GOLD PENTRU STRĂLUCIRE, ALBIRE ȘI CURĂȚARE.

Utilizare: spălați dinții de trei ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

PUDRA PENTRU ALBIREA DINTILOR DIN CARBUNE ACTIV DE COCOS, WHITE MASTER, 20 G

16,40 lei

Pudra pentru albirea dintilor este realizata din ingrediente naturale, nu are aditivi artificiali. Este eficienta in albirea dintilor, indeparteaza petele si iti ofera un zambet stralucitor si sanatos.

De ce sa foloseste pudra din carbune activ?

1. Iti curata si albeste dintii complet, te scapa de pete, de aspectul galben al dintilor. Indeparteaza tartrul si improspateaza respiratia.

2. Gingiile tale vor fi mai sanatoase, iar daca este folosit pentru o perioada lunga de timp te ajuta sa previi problemele paradontale.

3. Pasta de dinti este mai eficienta daca este folosita in combinatie cu carbunele activ.

Ape de gura

- 25%

Apa de gura Advanced Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

36,75 lei49,00 lei

FORMULA INOVATIVA REGERA-PRO PENTRU ALBIREA DINTILOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVETIENI

Apa de gură DENTISSIMO® GOLD pentru un zambet sanatos si stralucitor. Proiectata special pentru albirea dintilor in mod natural. Formula unica care contine extracte naturale din plante: Cetraria Islandica, Usnea Barbata, Geranium Maculatum, Leuconostoc si Geraniol ofera protectie impotriva bacteriilor, inhiba acumularea placii. Va bucurati de un sentiment placut de respiratie proaspata si un zambet stralucitor.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 12 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICA

- 25%
- 25%

Apa de gura Fresh Breath, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

32,69 lei43,59 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO ÎMPOTRIVA HALITOZEI

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Apa de gură DENTISSIMO® pentru o respirație proaspătă și o cavitate orală mai sănătoasă. Datorită tehnologiei speciale, aceasta neutralizează mirosurile gurii și protejează dinții și gingiile. Are efecte antibacteriene, anti-carii și calmante. Aroma Ingredientelor organice vă oferă un sentiment plăcut de respirație proaspătă de lungă durată.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 6 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Apa de gura Gum Protection, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

32,69 lei43,59 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO ÎMPOTRIVA INFLAMĂRII ȘI SÂNGERĂRII GINGIILOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Apa de gură DENTISSIMO® Gum Protection protejează dinții și gingiile, împiedicând formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 12 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

Pentru maI multe informatii privind modul de folosire nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Am citit și sunt de acord cu termenii si conditiile sitului web *

     Înregistrează-mă la Newsletter!