EFECTELE MUZICII ASUPRA SANATATII SI … TURISMULUI ~ NATURWAY ~ PRODUSE PENTRU SANTATE SI FRUMUSETE

EFECTELE MUZICII ASUPRA SANATATII SI … TURISMULUI

Muzica face parte din viata noastra cotidiana si este o arta care ofera placere, stimuleaza amintiri, ne creaza emotii si ne ajuta sa ne concentram sau sa intam in stari de meditatie profunda. Iar efectele muzicii. Mai nou, muzica creeaza trenduri in turism…

Un exemplu in acest sens este melodia Despacito. Pasito a pasito suave suavecito … hitul anului 2017 vine din Puerto Rico. Pas cu pas Despacito a ajuns la 2,6 miliarde de vizualizari pe youtube iar efectul asupra economiei micului stat insular este incredibil: o crestre de 45% a turismului in Puerto Rico. Peisajele, frumoasa protagonista si stilul de viata prezentat in videoclip au avut un efect deosebit, neasteptat. Agentiile de turism au inclus in itinerariile turistice locurile in care a fost filmat videoclipul. Inainte de acest hit Puerto Rico se confrunta cu o situatie economica dificila.. iar Despacito a fost o adevarata salvare.

Si acum sa ii ascultam pe Luis Fonsi ft. Daddy Yankee, sa admiram frumoasele peisaje… si de ce nu… sa planificam o vacanta in Puerto Rico!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

COSUL MEU
//
Coșul tău este momentan gol.
0
//