Șampon Extra Delicat și Gel de duș BIO 2 in 1, 250 ml – Naturway

Șampon Extra Delicat și Gel de duș BIO 2 in 1, 250 ml

Șampon Extra Delicat și Gel de duș BIO 2 in 1, 250 ml

39,99 lei

Cu formulă specială pentru păr foarte delicat, ca cel al copiilor.  Este ideal pentru igiena întregii familii şi este recomandat pentru utilizare frecventă. Conţine Extract de nalbă şi Proteine de orez care hrănesc părul făcându-l radiant şi mătăsos si, de asemenea, curăţă delicat pielea.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Compară

Distribuie aceast produs

ȘAMPON EXTRA DELICAT ȘI GEL DE DUȘ BIO 2 ÎN 1.

Indicatii: pentru păr foarte delicat, ca cel al copiilor. Este ideal pentru igiena întregii familii şi este recomandat pentru utilizare frecventă.

Conţine: Extract de nalbă şi Proteine de orez

Extractul de nalbă: este obținut din frunzele de Malva sylvestris, plantă erbacee din familia Malvaceae. Această se prezintă sub formă de pudră fină de culoare brună, parțial solubil în apă. Din frunzele și florile sale se obține un mucilagiu constă în principal din L-ramnoză, L-arbinose, L-galactoză, D-glucoză și acid galacturonic care, împreună cu antocianii (Malvina și malvidină) și vitamina A, B1 și C, constituie partea activă a substanței. Extractul are proprietăți emoliente și protective. Extractul de nalba, datorită conținutului ridicat de hidratare ale mucilagiului, care are acțiuni hidratante, emoliente și de anti-înroșire, este utilizat în șampoane reducând acțiunea iritativă a bazei spumoase.

Proteinele de orez: boabele de orez sunt compuse din mai multe straturi, amidon, săruri minerale și vitamine. Din nucleul de orez se obține un extract cu proprietăți hidratante și protective pentru colagenul pielii, deosebit de utile în formularea de produse cosmetice pentru pielea sensibilă și pentru pielea delicată a copiilor.

Cu NutriCare, un complex proteic exclusiv de origine vegetală (extras din Moringa oleifera), ce protejează părul de deteriorarea produsă de stresul oxidativ, poluare şi raze UV, redându-i strălucirea şi moliciunea. Îmbunătăţeşte sănătatea părului de la rădăcină până la vârf.

UTILIZARE: Se toarnă în palme o cantitate mică şi se aplică pe piele şi părul umezit, apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.