Șampon Delicat BIO, 250 ml – Naturway

Șampon Delicat BIO, 250 ml

Șampon Delicat BIO, 250 ml

39,99 lei

Cu formulă specială pentru păr fin, delicat şi subţire; Şamponul conţine extract de Muşeţel şi de Seminţe de In, care vor intensifica culoarea şi vor oferi o senzație netedă şi mătăsoasă la atingere, revitalizând părul şi conferindu-i volum şi strălucire.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Compară

Distribuie aceast produs

Indicaţii: pentru păr fin, delicat şi subţire;

Conţine: extract de Muşeţel şi de Seminţe de In

Extract de mușețel: este obținut din florile Chamomilla Recutita, o plantă aparținând familiei Asteraceae. Acesta este în principal compus din flavonoide cum ar fi apigenin, luteină, quercetin, rutină și glicozidele lor, care au proprietăți calmante și de anti-înroșire. Bogat în fitocompusi calmanți și protectivi, conferă părului reflexii aurii.

Extras din semințe de in: obținut din plantă Linum usitatissimum este cunoscut pentru conținutul bogat în minerale, precum și pentru proprietățile emoliente și protective. Este folosit pentru îngrijirea pielii și, mai presus de toate, a părului, făcând-l lucios și mătăsos.

Cu NutriCare, un complex proteic exclusiv de origine vegetală (extras din Moringa oleifera), ce protejează părul de deteriorarea produsă de stresul oxidativ, poluare şi raze UV, redându-i strălucirea şi moliciunea. Îmbunătăţeşte sănătatea părului de la rădăcină până la vârf.

UTILIZARE: Masaţi uşor puţin șampon pe părul ud, clătiţi cu grijă.