Remediu rinita alergica – Pure (fara miros), HayMax, 5 ml – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Remediu rinita alergica – Pure (fara miros), HayMax, 5 ml

Remediu rinita alergica – Pure (fara miros), HayMax, 5 ml

37,50 lei

Alergii la praf sau par de animale? HayMax are solutia!

Beneficii:
• produsul este organic 100% (Soil Association certified);
• fara parabeni si chimicale;
• nu provoaca stari de oboseala sau somnolenta;
• deloc  uleios/ nu se observa pe piele;
• nu provoaca dependenta;
• este recomandat de catre Asociatia Vegana din Marea Britanie;
• un studiu facut in anul 2014 spune ca 78% din cei care l-au utilizat au simtit imbunatatiri majore;
• dimensiuni foarte mici si practice, astfel incat puteti lua cutia oriunde cu dumneavoastra.

INGREDIENTE:
Toate ingredientele produselor au fost alese cu mare atentie pentru a putea fi folosite de catre proaspetele mamici, copiii de orice varsta, dar si de catre femeile insarcinate.
HayMax™ Pure 5ml contine: ulei de floarea soarelui, fagure de miere
Toate ingredientele sunt organice.

Contraindicatii: Eventuale alergii sau sensibilitate la unul sau mai multe dintre ingrediente;
Precautii: Evitati produsele daca stiti ca aveti astfel de probleme;
Indicatii: aplicati foarte putin pe nari si asteptati o zi, pentru a descoperi daca nivelul dumneavoastra de alergie este cu mult peste mediu, prezentand orice tip de disconfort, chiar si la produsele organice;
Efecte adverse: in cazul in care produsele nu sunt aplicate pe nari, ci in alte zone (buza superioara), puteti suferi diverse iritatii.

 

Stoc epuizat

Compară
Categorie:

Distribuie aceast produs

Ce este HayMax?
HayMax este un produs 100% organic. S-a demonstrat ca aplicarea unguentului pe nari la scurt timp dupa contactul cu praf, par de animale sau polen, anuleaza o treime din efectele deranjante pe care acestea le produc. Produsul unor combinatii reusite, precum miere de albine si ulei de seminte, la care se adauga lavanda sau aloe vera, Hay Max incearca sa fie pe toate gusturile. Aveti posibilitatea de a alege intre HayMax cu lavanda, alor vera, tamaie sau aroma simpla, naturala. Fiecare produs actioneaza in aceeasi forma dupa aplicarea unguentului pe nari. Acesta reduce, in proportie de 75%, patrunderea alergenilor in organismul nostru.
Un studiu efectuat recent arata ca 8 din 10 persoane alergice sunt interesate sa incerce acest produs.                                                                                                                                          S-au efectuat 2 studii importante, primul avea ca scop eficacitatea produsului in fata polenului, iar cel de-al doilea a fost realizat pentru la praf si par de animale. Ambele au avut succes, aratand cum o treime din produsii externi pot fi inlaturati. Studiul s-a desfasurat in perioada iulie-august-septembrie, timp in care consumatorii au fost rugati sa ofere o nota produsului, de la 1 la 5. Per ansamblu, nota primita de intreaga gama de produse a fost 4, nu au fost raportate efecte adverse, iar cea mai mare parte dintre cei care l-au incercat au spus ca au simtit imbunatatiri chiar dupa primele folosiri. Au participat 700 de persoane care nici macar nu auzisera de produsele HayMax, iar una dintre clauze a fost aceea ca se asteapta raspunsuri cat mai sincere pentru a putea imbunatati gama.

Cine il poate utiliza?
Oricine are probleme cu alergiile simple, dar si cu afectiuni mai serioase, cum ar fi rinita. Este recomandat, in special, copiilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza. De asemenea, produsul este recomandat si celor care au o perioada mai solicitanta, alergiile provocand o stare de oboseala si neputinta.

Cum functioneaza?
Daca stim ca urmeaza sa luam contact direct cu praful sau orice altceva, il vom aplica pe nari, acesta blocheaza si distruge microbii, nelasandu-i sa intre in proportie de 100% in organism. ATENTIE: Haymax este o metode de prevenire, nu un medicament!
Il pot utiliza toti cei care cauta o alternativa la medicatia clasica, dar si cei care consuma deja medicamente regulat. Haymax nu provoaca dependenta si, cel mai important aspect, poate fi utilizat in acelasi timp cu un alt medicament.

HayMax – bariera organica impotriva alergenilor. Decorat cu premii de Soil Association in 2006, producatorii ne asigura ca toate ingredientele folosite sunt 100% organice. 
Soil Association este  cea mai importanta fundatie din Marea Britanie, responsabila cu certificarea a peste 70% dintre produsele organice care ies pe piata. Acestia acrediteaza atat produse de consum, cat si textile sau produse de infrumusetare.

Recenzii

Nici o recenzie

Lasa o recenzie pentru “Remediu rinita alergica – Pure (fara miros), HayMax, 5 ml”