Orange Junior Mix Pack – Naturway

Orange Junior Mix Pack

Orange Junior Mix Pack

74,99 lei

Reducere de 10%

Pachet Orange Junior Mix cu produse pentru copii 6+: Amelie Bio EXTRA DELICAT 2in1 pentru CEI MICI, Dentissimo Pasta de dinti Junior 6+ si Periuta de dinti Junior 6+ (Orange).

Compară

Distribuie aceast produs

SAMPON EXTRA DELICAT ȘI GEL DE DUS BIO 2 ÎN 1. Cu formulă specială pentru păr foarte delicat, ca cel al copiilor.  Este ideal pentru igiena întregii familii şi este recomandat pentru utilizare frecventă. Conţine Extract de nalbă şi Proteine de orez care hrănesc părul făcându-l radiant şi mătăsos si, de asemenea, curăţă delicat pielea.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Pasta de dinti Dentissimo Swiss BioDent Junior 6+ ani. Pe baza de extracte naturale din plante. Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o placere și obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. FLUORUL, CALCIUL si VITAMINA E întăresc smalțul dintelui, împiedică dezvoltarea cariilor, curăță în cel mai blând mod dinții și gingiile. GERANIUMUL garantează un efect antibacterian, antiinflamator.

CONȚINE FLUOR in cantități sigure pentru copii (240 ppm).

Periuta de dinti Junior 6+ (Orange). Capul compact este ideal pentru arcul dentar al copilului. Perii medii au vârful rotunjit pentru o acțiune anti-placă și protejează smalțul dentar și gingiile. Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare este proiectat pentru un periaj stabil și controlat.