Family Pack 2 – Naturway

Family Pack 2

Family Pack 2

95,00 lei

Reducere de 20%

Pachet Amelie cu produse pentru întreaga familie: Gel de duș RESTORE pentru EL și EA, Amelie șampon NUTRITIV și balsam RESTRUCTURANT pentru întreaga familie.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Stoc epuizat

Compară

Distribuie aceast produs

GELUL DE DUŞ RESTORE are o formulă specială pentru curăţarea delicată zilnică a pielii. Îmbunătăţit cu extracte de Eucalipt şi cu un amestec unic de uleiuri esenţiale, hidratează şi protejează. Oferă o experienţă plăcută pentru corp, lăsând pielea moale şi revigorată.

ȘAMPON NUTRITIV, hidratant, reparator. Cu formulă specială pentru păr uscat, fragil şi despicat, şamponul nutritiv conţine miere şi ulei de avocado pentru a regenera părul, a îi da volum şi a hidrata scalpul, făcând părul strălucitor şi mătăsos.

BALSAM RESTRUCTURANT cu formulă specială pentru păr uscat, lipsit de strălucire şi devitalizat, conţine ulei preţios de Argan, miere şi proteine de orez pentru a hrăni părul cu substanţe nutritive intensive şi regenerante, ce revitalizează strălucirea naturală a părului, făcându-l neted, moale, mătăsos şi uşor de pieptănat.