Dentissimo Family Pack 5 – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dentissimo Family Pack 5

Dentissimo Family Pack 5

108,99 lei

Reducere de 10%

Pachet Dentissimo Family: pasta de dinti  Pro-care Teeth&Gums, periuta de dinti Sensitive (Light Green), pasta de dinti Dentissimo Swiss BioDent Kids 2-6 ani, periuta de dinti Kids 2-6 ani (Light Blue) și periuta de dinti Junior 6+ (Orange). 

 

Compară

Distribuie aceast produs

Pasta de dinti Pro-care Teeth&Gums. Principala pastă de dinți naturala DENTISSIMO care protejează dinții și gingiile. Împiedică formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei, tratează în mod eficient sângerarea gingiilor, stimulează regenerarea celulelor, revitalizarea gingiilor.

Periuța de dinți Sensitive (Light Green). Părul este bine structurat în partea interioară pentru curățarea/ eliminarea eficientă a plăcii bacteriene fără afectarea smalțului dentar.

Pasta de dinti Dentissimo Swiss BioDent Kids 2-6 ani. Pe baza de extracte naturale din plante.  Gustul natural plăcut al caramelului este blând precum sărutul mamei și transformă periajul dinților într-o placere. Obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. CALCIUL ȘI VITAMINA E întăresc smalțul dintelui, împiedică dezvoltarea cariilor, curăță în cel mai blând mod dinții și gingiile. MUȘEȚELUL, GERANIUMUL garantează un efect antibacterian, antiinflamator.

FĂRĂ FLUOR.

Periuta de dinti Kids 2-6 ani (Light Blue). Capul mic este conceput pentru morfologia gurii copilului. Părul moale pentru înlăturarea plăcii fără iritarea dinților și a gingiilor. Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare. Conceput pentru un periaj stabil și controlat. Ventuza vă permite să atașați periuța pe diverse suprafețe în baie.

Periuta de dinti Junior 6+ (Orange). Capul compact este ideal pentru arcul dentar al copilului. Perii medii au vârful rotunjit pentru o acțiune anti-placă și protejează smalțul dentar și gingiile. Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare este proiectat pentru un periaj stabil și controlat.