Dentissimo Family Pack 3 – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dentissimo Family Pack 3

Dentissimo Family Pack 3

86,99 lei

Reducere de 10%

Pachet Dentissimo Family: pasta de dinti  Pro-whitening, periuta de dinti Hard Tartar Control și pasta de dinti Junior 6+, periuta de dinti Junior 6+ (Orange). 

 

Compară

Distribuie aceast produs

Pasta de dinti Pro-whitening. Reface albul natural al dintelui, îndepărtează placa bacteriană, previne formarea tartrului, protejează impotriva apariției cariilor, întărește structura cristalină a smalțului, reduce sensibilitatea dentară, hrănește tesutul gingival.

Periuța de dinți Hard Tartar Control. Păr cu textură dură/ aspră în formă semisferică pentru controlul/ eliminarea tartrului, fără afectarea smalțului și a gingiilor.

Pasta de dinti Dentissimo Swiss BioDent Junior 6+ ani. Pe baza de extracte naturale din plante. Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o placere și obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. FLUORUL, CALCIUL si VITAMINA E întăresc smalțul dintelui, împiedică dezvoltarea cariilor, curăță în cel mai blând mod dinții și gingiile. GERANIUMUL garantează un efect antibacterian, antiinflamator.

CONȚINE FLUOR in cantități sigure pentru copii (240 ppm).

Periuta de dinti Junior 6+ (Orange). Capul compact este ideal pentru arcul dentar al copilului. Perii medii au vârful rotunjit pentru o acțiune anti-placă și protejează smalțul dentar și gingiile. Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare este proiectat pentru un periaj stabil și controlat.