Dentissimo Family Pack 2 – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dentissimo Family Pack 2

Dentissimo Family Pack 2

87,99 lei

Reducere de 10%

Pachet Dentissimo Family: pasta de dinti Complete Care, periuta de dinti Medium (Lilac) și pasta de dinti Kids 2-6 ani, periuta de dinti Kids 2-6 ani (Light Blue). 

 

Compară

Distribuie aceast produs

Noua formulă a pastei de dinți DENTISSIMO COMPLETE CARE, creată prin comandă specială, se bazează pe extracte naturale de plante. Oferă o igienă cuprinzătoare și previne inflamarea cavității bucale. Combinația de Fluoruri și un agent de curățare ușoară previne cariile, restabilește culoarea albă naturală a smalțului.

Periuța de dinți Medium (Lilac). Păr cu textură medie în formă semisferică pentru o acțiune eficientă anti-placă. Protejează smalțul dentar și gingiile.

Pasta de dinti Dentissimo Swiss BioDent Kids 2-6 ani. Pe baza de extracte naturale din plante.  Gustul natural plăcut al caramelului este blând precum sărutul mamei și transformă periajul dinților într-o placere. Obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. CALCIUL ȘI VITAMINA E întăresc smalțul dintelui, împiedică dezvoltarea cariilor, curăță în cel mai blând mod dinții și gingiile. MUȘEȚELUL, GERANIUMUL garantează un efect antibacterian, antiinflamator.

FĂRĂ FLUOR.

Periuta de dinti Kids 2-6 ani (Light Blue). Capul mic este conceput pentru morfologia gurii copilului. Părul moale pentru înlăturarea plăcii fără iritarea dinților și a gingiilor. Mânerul anti-alunecare ergonomic cu opritor pentru degetul mare. Conceput pentru un periaj stabil și controlat. Ventuza vă permite să atașați periuța pe diverse suprafețe în baie.