Family Pack 3 – Naturway

Family Pack 3

pack 4

Family Pack 3

87,00 lei

Reducere de 20%

Pachet Amelie cu produse pentru întreaga familie: Amelie Șampon PROTECTOR pentru EL, Amelie Șampon FORTIFIANT pentru EA și pentru CEI MICI și Gel de duș RELAX pentru întreaga familie.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Stoc epuizat

Compară

Distribuie aceast produs

SAMPONUL PROTECTOR BIO are o formulă specială pentru păr vopsit sau tratat chimic, aplicând o protecție care prelungește durata tratamentelor și accentuează luminozitatea culorii. De asemenea, hrănește și revitalizează părul care este deteriorat în urma tratamentelor de permanent, decolorare sau vopsire.

ȘAMPON FORTIFIANT BIO. Şampon vitalizant, adjuvant împotriva căderii părului. Cu formulă specială pentru păr subţire şi uşor casant. Conţine extracte stimulante şi fortifiante precum Bambus şi Mei, pentru a revitaliza şi tonifia părul şi pentru a acţiona împotriva căderii părului.

GELUL DE DUŞ BIO RELAXANT are o formulă specială pentru igiena zilnică a corpului. Îmbunătăţit cu extracte de Lavandă, Lamâie şi cu un amestec unic de uleiuri esenţiale, hidratează şi protejează pielea. Are proprietăţi emoliente, revigorante şi lasă pielea plăcut parfumată.