Balsam Restructurant BIO, 250 ml – Naturway

Balsam Restructurant BIO, 250 ml

Balsam Restructurant BIO, 250 ml

49,99 lei

Cu formulă specială pentru păr uscat, lipsit de strălucire şi devitalizat, conţine ulei de Argan, miere şi proteine de orez pentru a hrăni părul cu substanţe nutritive intensive şi regenerante, ce revitalizează strălucirea naturală a părului, făcându-l neted, moale, mătăsos şi uşor de pieptănat.

Recipientele produselor Bio Amelie sunt din PE (plastic ecologic) vegetal ECO-FRIENDLY, derivat din trestie de zahăr (Saccharum officinarum) și NU sunt fabricate din petrol.

Compară

Distribuie aceast produs

Indicatii: pentru păr uscat, lipsit de strălucire şi devitalizat.

Conţine: ulei de Argan, miere şi proteine de orez

Uleiul de argan: conține un secret al frumuseții care vine de departe; acest ulei rar și prețios este extras mecanic, la rece, din fructele plantei Argania Spinosa care crește exclusiv în sudul Marocului și a fost folosită timp de mii de ani de către femeile din acele ținuturi ca un elixir de frumusețe. Un antioxidant puternic, bogat în acizi grași nesaturați și vitamine, are un efect emolient, hidratant, elasticizant, protejează și întinerește tenul și părul, îl face luminos și mătăsos, îl protejează de agresiunile externe.

Mierea: se prezintă ca un fluid vâscos, de obicei transparent, de o culoare care variază de la chihlimbar la maro. Aceasta conține în principal zaharuri (zaharoză, fructoză și glucoză), care o fac să fie un ingredient foarte activ utilizat în prepararea produselor cosmetice, cu acțiune emolientă și restructuranta. Având putere mare de hidratare, nutritivă și restructurantă, mierea este folosită ca ingredient emolient și protectiv în diverse preparate cosmetice destinate pentru tratarea pieii și părului uscat și delicat.

Proteinele de orez: boabele de orez sunt compuse din mai multe straturi, amidon, săruri minerale și vitamine. Din nucleul de orez se obține un extract cu proprietăți hidratante și protective pentru colagenul pielii, deosebit de utile în formularea de produse cosmetice pentru pielea sensibilă și pentru pielea delicată a copiilor.

Cu NutriCare, un complex proteic exclusiv de origine vegetală (extras din Moringa oleifera), ce protejează părul de deteriorarea produsă de stresul oxidativ, poluare şi raze UV, redându-i strălucirea şi moliciunea. Îmbunătăţeşte sănătatea de la rădăcină până la vârf.

UTILIZARE: După şamponare, aplicaţi o cantitate generoasă pe părul ud. Masaţi uşor şi lăsaţi 5 minute. Apoi clătiţi cu apă din abundenţă.