CAUTATI UN SAMPON PENTRU TOTI MEMBRII FAMILIEI? AMELIE VA OFERA ACEAST PRODUS ~ NATURWAY ~ PRODUSE PENTRU SANTATE SI FRUMUSETE

CAUTATI UN SAMPON PENTRU TOTI MEMBRII FAMILIEI? AMELIE VA OFERA ACEAST PRODUS

ȘAMPON EXTRA DELICAT ȘI GEL DE DUȘ BIO 2 ÎN 1- Cu formulă specială pentru păr foarte delicat, ca cel al copiilor. Este ideal pentru igiena întregii familii şi este recomandat pentru utilizare frecventă. Conţine Extract de nalbă şi Proteine de orez care hrănesc părul făcându-l radiant şi mătăsos si, de asemenea, curăţă delicat pielea.

Cu NutriCare, un complex proteic exclusiv de origine vegetală (extras din Moringa oleifera), ce protejează părul de deteriorarea produsă de stresul oxidativ, poluare şi raze UV, redându-i strălucirea şi moliciunea. Îmbunătăţeşte sănătatea părului de la rădăcină până la vârf.

ŞAMPON EXTRA BLÂND Conţine: Malvă, emolient, calmant, revigorant şi proteină din orez, protector, hidratant, condiţionant.

Instrucţiuni: păr delicat, copii, utilizare zilnică.

Caracteristici: formulat special pentru părul foarte sensibil, precum cel al copiilor, Şamponul Extra Blând este potrivit pentru întreaga familie şi pentru spălările frecvente ale părului. Cu extract de Malvă şi proteine din orez, pentru eficacitate în înmuiere şi protecţie, pentru a avea grijă de părul cel mai fragil şi pentru a-i reda sănătatea şi supleţea.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

COSUL MEU
//
Coșul tău este momentan gol.
0
//