PERIUTE ELECTRICE SI IRIGATOARE BUCALE – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

PERIUTE ELECTRICE SI IRIGATOARE BUCALE

FILTRE   6 REZULTATE
CATEGORII
ORDONEAZA DUPA
DISPONIBILITATE
PRET
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei

Irigator oral alimentat cu baterii

Extrem de comod, poate fi extins telescopic până la 14 cm

Funcţionare pe baterii – fără alimentator incomod

Unitatea necesită 2 trepte de intensitate jet de apă

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 20 (minute)

- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei
- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei

Irigator oral reîncărcabil

Extrem de util, poate fi prelungit în mod telescopic până la 14 cm

2 niveluri de intensitate a jetului de apă

Frecvenţă pompare: 1 500 de impulsuri pe minut

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 15 (minute)

- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei
- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei

Irigator oral reîncărcabil cu mod INTERDENTAL (INTERDENTAL) recent dezvoltat, ideal pentru curăţare între dinţi.

Cele 3 efecte ale curăţării cu jet de apă
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă cu intrare de aer poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor. Un irigator contribuie la sănătatea gingiilor după o utilizare timp de două săptămâni*. * În conformitate cu un studiu clinic efectuat de către Departamentul de parodontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.

Jetul puternic de apă forţează eliminarea bacteriilor şi a resturilor de alimente din cavităţile în care periuţele nu pot ajunge
Tehnologia de pompare a apei, originală de la Panasonic, generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăţă eficient locurile în care periuţele nu pot ajunge, cum ar fi între dinţi şi în jurul punţilor, al aparatelor şi al coroanelor dentare. Un jet puternic de apă elimină resturile de alimente din gura dvs.

Modul INTERDENTAL (INTERDENTAL) reduce la minimum cantitatea de apă risipită atunci când duza este deplasată
În modul INTERDENTAL (INTERDENTAL), fluxul de apă este intermitent, astfel că risipa de apă din rezervor este minimă atunci când deplasaţi duza. Comparativ cu modul JET (JET), acesta asigură o curăţare eficientă utilizând aproximativ 1/4 din cantitatea de apă. Durata de curăţare este de aprox. 4 ori mai lungă decât în cazul unui model convenţional* * Comparativ cu modelul EW1211

Elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungi parodontale delicate
Elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză, cu un flux de apă puternic, dar blând. Selectaţi modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a direcţiona direct spre pungile parodontale un flux de apă blând care conţine bule fine de aer.

Două moduri AIR IN (INTRARE AER) pentru o curăţare a pungilor parodontale care este mai blândă cu gingiile
Tehnologia de control al fluxului de apă, originală de la Panasonic, amestecă bule fine de aer cu apă pentru a genera un jet moderat de apă cu o presiune de aprox. 390 kPa. De asemenea, modul AIR IN (INTRARE AER) are două setări de putere, una asigurând un jet fin de apă cu o presiune de aprox. 200 kPa.

Eliminare a tartrului*¹ de aproximativ 4 ori mai eficientă decât prin simpla gargară
Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru*¹ din pungile parodontale decât prin simpla gargară. *¹ Tartru care se găseşte în pungi parodontale *² Dinţi periaţi înainte de testare

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Utilizaţi modul AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATĂ)) pentru îngrijirea gingiilor. Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei
- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei

Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

5 tipuri de îngrijire dentară cu jet de apă
Irigatorul Panasonic forțează eliminarea resturilor alimentare rămase între dinți cu ajutorul unui jet de apă și elimină prin spălare tartrul care se găsește în pungile parodontale. Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare tartrul și de pe suprafața dinților și poate fi utilizat pentru stimularea reconfortantă a gingiilor.

Curățare interdentară
Un jet de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete forțează eliminarea resturilor alimentare din spațiile interdentare.

Curățare a pungilor parodontale
Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete elimină bacteriile din pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

Îngrijire a gingiilor
Jetul de apă stimulează cu blândețe gingiile cu aprox. 1 600 de impulsuri pe minut*1. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Îngrijire cu aparat ortodontic
Jetul de apă elimină prin spălare resturile alimentare din locurile dificil de periat, cum ar fi punțile dentare sau spațiile dintre dinți.

Curățare a suprafeței dinților
Un jet de apă mai puternic cu tehnologie cu ultrasunete permite eliminarea tartrului acumulat pe suprafața dinților. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Tehnologie cu ultrasunete
Undele de șoc generate de spargerea bulelor de aer amplifică puterea de curățare. Aceasta permite eliminarea unei cantități mai mari de resturi alimentare dintre dinți, chiar și la același nivel de presiune a apei.

- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei

Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete curăţă pungile parodontale.

Tehnologie cu ultrasunete
Unda de şoc generată de tehnologia cu ultrasunete amplifică puterea de curăţare. Ajută la eliminarea unei cantităţi mai mari de resturi de alimente de pe dinţi şi din pungile interdentale, chiar şi la acelaşi nivel de presiune a apei.

Cele 3 beneficii ale jetului de apă cu tehnologie cu ultrasunete
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă cu tehnologie cu ultrasunete şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor.

Jetul puternic de apă elimină resturile de alimente
Dispune de o pompă puternică pentru a asigura o presiune ridicată a apei. Elimină bacteriile şi resturile de alimente dintre dinţi cu ajutorul unui jet puternic de apă cu ultrasunete.

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

Mâner magnetic
Adâncitură pentru mânerul magnetic, suport de cablu pentru depozitare uşoară. Atunci când se depozitează, fundul mânerului nu atinge nimic, astfel că rămâne curat. Rezervorul de apă de dimensiuni mari asigură un timp suficient de spălare cu jet de apă. Rezervorul este lavabil în maşina de spălat vase
Priza dublă pentru cablul de alimentare vă permite să scoateţi convenabil cablul atât din partea dreaptă, cât şi din partea stângă. Produsul este livrat împreună cu un suport de duze util, care vă permite să depozitaţi duzele în poziţie verticală.

Doar rezervorul. Celelalte componente ale produsului nu sunt adecvate pentru spălare în maşina de spălat vase.

- 47%

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA, PANASONIC, EW1031

105,59 lei199,99 lei
- 47%

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA, PANASONIC, EW1031

105,59 lei199,99 lei

Caracteristici principale ale periuţei Panasonic EW1031 – pur şi simplu eficientă, pur şi simplu practică!

Periuţă de dinţi electrică cu înaltă tehnologie sonică
Utilizarea unei periuţe de dinţi pentru curăţarea dinţilor este o problemă personală. Tehnicile de periaj, mişcările, presiunea şi frecvenţa de periaj a capului pot să difere în funcţie de abilităţi şi de rezistenţă. Rezultatul? Chiar şi în cazul unei igiene regulate, este posibil ca dinţii să nu fie periaţi suficient de mult timp sau cu o presiune corespunzătoare dacă se utilizează o tehnică incorectă. DentaCare Sonodent EW1031 este o periuţă de dinţi cu cea mai recentă tehnologie sonică pentru asigurarea celei mai bune igiene orale. În acelaşi timp, ajută la îngrijirea gingiilor. În mod automat. Periuţa EW 1031 asigură o putere de curăţare intensă la un preţ incredibil de accesibil. Tartrul este eliminat complet graţie celor 26 000 de vibraţii pe minut. Graţie periuţei complementare speciale cu micro-periuţe foarte fine, periuţa de dinţi cu vibraţii sonice poate pătrunde chiar şi în acele locuri în care vechea dvs. periuţă nu reuşea, fiind blândă cu gingiile dvs.

Cu 26.000 de mişcări pe minut, tartrul este eliminat complet şi în întregime. Periuţa complementară poate pătrunde în spaţiile dintre dinţi. Este garantată o îngrijire dentară eficientă. Periuţa EW 1031 poate fi clătită în mod complet. Este uşor de curăţat de sus până jos. Reziduurile de pastă de dinţi şi depunerile de calcar nu mai reprezintă o problemă. Graţie staţiei de încărcare fără contact, deteriorarea provocată de umezeală şi apă rămâne o amintire. Periuţa de dinţi electrică este complet sigură.

Cap şi periuţă de dinţi, toate ale dvs
Culori individuale: Periuţa EW 1031 este disponibilă în albastru, argintiu şi roz. Periuţa dvs. de dinţi cu vibraţii sonice este acum o vedetă în baia dvs. Alegeţi accente atractive care vă reflectă personalitatea. Sunteţi două persoane care doresc să utilizeze periuţa? Graţie suportului de periuţă, două periuţe de dinţi sunt întotdeauna la îndemână. Suportul este compact şi este integrat în staţia de încărcare. Toate periuţele Dentacare pot fi fixate pe modelul EW1031. Nu toţi dinţii sunt drepţi şi cavităţile dintre dinţi diferă de la o gură la alta. Alegeţi periuţa adecvată pentru o igienă orală complet personalizată.