IGIENA ORALA – Naturway
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cart

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

IGIENA ORALA

FILTRE   1 - 12 DIN 31 REZULTATE
CATEGORII
ORDONEAZA DUPA
DISPONIBILITATE
PRET
- 25%

Apa de gura Advanced Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

36,75 lei49,00 lei

FORMULA INOVATIVA REGERA-PRO PENTRU ALBIREA DINTILOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVETIENI

Apa de gură DENTISSIMO® GOLD pentru un zambet sanatos si stralucitor. Proiectata special pentru albirea dintilor in mod natural. Formula unica care contine extracte naturale din plante: Cetraria Islandica, Usnea Barbata, Geranium Maculatum, Leuconostoc si Geraniol ofera protectie impotriva bacteriilor, inhiba acumularea placii. Va bucurati de un sentiment placut de respiratie proaspata si un zambet stralucitor.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 12 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICA

- 25%
- 25%

Apa de gura Fresh Breath, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

32,69 lei43,59 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO ÎMPOTRIVA HALITOZEI

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Apa de gură DENTISSIMO® pentru o respirație proaspătă și o cavitate orală mai sănătoasă. Datorită tehnologiei speciale, aceasta neutralizează mirosurile gurii și protejează dinții și gingiile. Are efecte antibacteriene, anti-carii și calmante. Aroma Ingredientelor organice vă oferă un sentiment plăcut de respirație proaspătă de lungă durată.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 6 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Apa de gura Gum Protection, Dentissimo Swiss BioDent, 250 ml

32,69 lei43,59 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO ÎMPOTRIVA INFLAMĂRII ȘI SÂNGERĂRII GINGIILOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Apa de gură DENTISSIMO® Gum Protection protejează dinții și gingiile, împiedicând formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei.

Utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe).
A nu se înghiți.

Pentru adulți și copii mai mari de 12 ani.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ10

129,29 lei189,99 lei

Irigator oral alimentat cu baterii

Extrem de comod, poate fi extins telescopic până la 14 cm

Funcţionare pe baterii – fără alimentator incomod

Unitatea necesită 2 trepte de intensitate jet de apă

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 20 (minute)

- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei
- 35%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW-DJ40

161,29 lei249,99 lei

Irigator oral reîncărcabil

Extrem de util, poate fi prelungit în mod telescopic până la 14 cm

2 niveluri de intensitate a jetului de apă

Frecvenţă pompare: 1 500 de impulsuri pe minut

Recipient apă: 165 ml

Timp de operare: 15 (minute)

- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei
- 26%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1411

257,89 lei349,99 lei

Irigator oral reîncărcabil cu mod INTERDENTAL (INTERDENTAL) recent dezvoltat, ideal pentru curăţare între dinţi.

Cele 3 efecte ale curăţării cu jet de apă
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă cu intrare de aer poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor. Un irigator contribuie la sănătatea gingiilor după o utilizare timp de două săptămâni*. * În conformitate cu un studiu clinic efectuat de către Departamentul de parodontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.

Jetul puternic de apă forţează eliminarea bacteriilor şi a resturilor de alimente din cavităţile în care periuţele nu pot ajunge
Tehnologia de pompare a apei, originală de la Panasonic, generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăţă eficient locurile în care periuţele nu pot ajunge, cum ar fi între dinţi şi în jurul punţilor, al aparatelor şi al coroanelor dentare. Un jet puternic de apă elimină resturile de alimente din gura dvs.

Modul INTERDENTAL (INTERDENTAL) reduce la minimum cantitatea de apă risipită atunci când duza este deplasată
În modul INTERDENTAL (INTERDENTAL), fluxul de apă este intermitent, astfel că risipa de apă din rezervor este minimă atunci când deplasaţi duza. Comparativ cu modul JET (JET), acesta asigură o curăţare eficientă utilizând aproximativ 1/4 din cantitatea de apă. Durata de curăţare este de aprox. 4 ori mai lungă decât în cazul unui model convenţional* * Comparativ cu modelul EW1211

Elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungi parodontale delicate
Elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză, cu un flux de apă puternic, dar blând. Selectaţi modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a direcţiona direct spre pungile parodontale un flux de apă blând care conţine bule fine de aer.

Două moduri AIR IN (INTRARE AER) pentru o curăţare a pungilor parodontale care este mai blândă cu gingiile
Tehnologia de control al fluxului de apă, originală de la Panasonic, amestecă bule fine de aer cu apă pentru a genera un jet moderat de apă cu o presiune de aprox. 390 kPa. De asemenea, modul AIR IN (INTRARE AER) are două setări de putere, una asigurând un jet fin de apă cu o presiune de aprox. 200 kPa.

Eliminare a tartrului*¹ de aproximativ 4 ori mai eficientă decât prin simpla gargară
Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru*¹ din pungile parodontale decât prin simpla gargară. *¹ Tartru care se găseşte în pungi parodontale *² Dinţi periaţi înainte de testare

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Utilizaţi modul AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATĂ)) pentru îngrijirea gingiilor. Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei
- 27%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1511

341,69 lei469,99 lei

Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

5 tipuri de îngrijire dentară cu jet de apă
Irigatorul Panasonic forțează eliminarea resturilor alimentare rămase între dinți cu ajutorul unui jet de apă și elimină prin spălare tartrul care se găsește în pungile parodontale. Jetul de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete elimină prin spălare tartrul și de pe suprafața dinților și poate fi utilizat pentru stimularea reconfortantă a gingiilor.

Curățare interdentară
Un jet de apă puternic cu tehnologie cu ultrasunete forțează eliminarea resturilor alimentare din spațiile interdentare.

Curățare a pungilor parodontale
Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete elimină bacteriile din pungile parodontale, care cauzează parodontoză.

Îngrijire a gingiilor
Jetul de apă stimulează cu blândețe gingiile cu aprox. 1 600 de impulsuri pe minut*1. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Îngrijire cu aparat ortodontic
Jetul de apă elimină prin spălare resturile alimentare din locurile dificil de periat, cum ar fi punțile dentare sau spațiile dintre dinți.

Curățare a suprafeței dinților
Un jet de apă mai puternic cu tehnologie cu ultrasunete permite eliminarea tartrului acumulat pe suprafața dinților. *1 Cu setarea presiunii apei de nivel 5.

Tehnologie cu ultrasunete
Undele de șoc generate de spargerea bulelor de aer amplifică puterea de curățare. Aceasta permite eliminarea unei cantități mai mari de resturi alimentare dintre dinți, chiar și la același nivel de presiune a apei.

- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei
- 32%

IRIGATOR BUCAL, PANASONIC, EW1611

358,39 lei529,99 lei

Jetul de apă cu tehnologie cu ultrasunete curăţă pungile parodontale.

Tehnologie cu ultrasunete
Unda de şoc generată de tehnologia cu ultrasunete amplifică puterea de curăţare. Ajută la eliminarea unei cantităţi mai mari de resturi de alimente de pe dinţi şi din pungile interdentale, chiar şi la acelaşi nivel de presiune a apei.

Cele 3 beneficii ale jetului de apă cu tehnologie cu ultrasunete
Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă cu tehnologie cu ultrasunete şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor.

Jetul puternic de apă elimină resturile de alimente
Dispune de o pompă puternică pentru a asigura o presiune ridicată a apei. Elimină bacteriile şi resturile de alimente dintre dinţi cu ajutorul unui jet puternic de apă cu ultrasunete.

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă
Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

Mâner magnetic
Adâncitură pentru mânerul magnetic, suport de cablu pentru depozitare uşoară. Atunci când se depozitează, fundul mânerului nu atinge nimic, astfel că rămâne curat. Rezervorul de apă de dimensiuni mari asigură un timp suficient de spălare cu jet de apă. Rezervorul este lavabil în maşina de spălat vase
Priza dublă pentru cablul de alimentare vă permite să scoateţi convenabil cablul atât din partea dreaptă, cât şi din partea stângă. Produsul este livrat împreună cu un suport de duze util, care vă permite să depozitaţi duzele în poziţie verticală.

Doar rezervorul. Celelalte componente ale produsului nu sunt adecvate pentru spălare în maşina de spălat vase.

- 25%

Pasta de dinti BIO-Natural with Herbs, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

21,79 lei29,05 lei

FĂRĂ FLUOR

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Noua pastă de dinți BIO-naturală DENTISSIMO conține peste 9 componente active biologice, o combinație de 6 extracte de plante și uleiuri. Pasta de dinți protejează împotriva cariilor, previne inflamarea gingiilor, restabilește culoarea albă naturală a smalțului, asigură o senzație plăcută de respirație proaspătă, întărește structura cristalină a dinților prin mineralizare, stimulează regenerarea celulelor, revitalizarea gingiilor.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

POATE FI UTILIZAT DE COPII ȘI FEMEI ÎNSĂRCINATE.

- 25%

Pasta de dinti Complete Care, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

20,39 lei27,18 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

9 în 1

ÎNGRIJIRE EFICIENTĂ ȘI DELICATĂ

 

  • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA APARIȚIEI CARIILOR
  • ÎNTĂREȘTE STRUCTURA SMALȚULUI
  • ÎNDEPĂRTEAZĂ PLACA BACTERIANĂ
  • REFACE ALBUL NATURAL AL DINTELUI
  • PREVINE FORMAREA TARTRULUI
  • REDUCE SENSIBILITATEA DENTARĂ
  • HRĂNEȘTE ȚESUTUL GINGIVAL
  • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA BACTERIILOR
  • ÎMPROSPĂTEAZĂ RESPIRAȚIA

 

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti EXTRA-Whitening, Dentissimo Swiss BioDent, 75 ml

29,52 lei39,36 lei

FORMULĂ INOVATIVĂ REGERA-PRO CU CĂRBUNE ACTIVAT ÎMPOTRIVA TARTRULUI. 

Ingredientele organice ale pastei de dinți sunt strict selectate și controlate.

IDEALĂ PENTRU FUMĂTORI, CONSUMATORI DE CEAI ȘI CAFEA.

Utilizare: spălați dinții de trei ori pe zi. După spălare, clătiți gura cu apă. A nu se înghiți.

PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

- 25%

Pasta de dinti Junior 6+ ani, Dentissimo Swiss BioDent, 50 ml

14,76 lei19,68 lei

DEZVOLTAT DE STOMATOLOGII ELVEȚIENI

Pe baza de extracte naturale din plante.

Pasta de dinți a fost creată special pentru dinții copiilor și este formulată din ingrediente naturale. Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o placere și obișnuiește copilul cu igiena orală și îl ajută la dobândirea obiceiurilor de îngrijire a sănătății. Pasta de dinți previne cariile, întărește și revitalizează smalțul dintelui. Datorită prezenței fluorului, a calciului și a vitaminelor, acesta întărește dinții și protejează țesutul gingival sensibil. Aroma plăcută a pastei de dinți ajută copilul să urmeze igiena orală zilnică. Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

FĂRĂ PARABENI, SLS – SULFAT LAURIL SODIU ȘI ALERGENI!

Pastele de dinti nu conțin îndulcitori artificiali, arome, coloranți, vopseluri, fixatoare.